literaturaren zubitegia

1.063 idazle / 5.118 idazlan
7.826 esteka / 6.315 kritika / 1.828 aipamen / 5.567 efemeride

A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
R
S
T
U
V
W
X
Z

Jon Sudupe

Jaio:

1947

Azkoitia - Gipuzkoa

Bibliografia

SAIAKERA

Marx (1818-1883). Teoria eta Politika

1984, BAK

Modernitatearen alde

1991, Kutxa

Ilustrazioaren kriseilupean

1994, Alberdania

Muniberen ametsa: Euskaltasuna eta modernitatea

1997, Kutxa Fundazioa

Euskaldunak, liberalak eta komunitatezaleak

1999, BBK - Euskaltzaindia

Kant eta uso arina

2004, Bilboko Udala

Hizkuntza ados jartzeko da

2009, Bilboko Udala

Ilustrazioa bilobei kontatua

2017, Arabako Foru Aldundia

Homo Loquens

2019, Arabako Foru Aldundia

Bilaketa