literaturaren zubitegia

944 idazle / 4.487 idazlan
6.741 esteka / 5.274 kritika / 1.828 aipamen / 5.187 efemeride

  A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Z  

Jon Sudupe

Jaio:

1947

Azkoitia - Gipuzkoa

Bibliografia

SAIAKERA

Marx (1818-1883). Teoria eta Politika

1984, BAK

Modernitatearen alde

1991, Kutxa

Ilustrazioaren kriseilupean

1994, Alberdania

Muniberen ametsa: Euskaltasuna eta modernitatea

1997, Kutxa Fundazioa

Euskaldunak, liberalak eta komunitatezaleak

1999, BBK - Euskaltzaindia

Kant eta uso arina

2004, Bilboko Udala

Hizkuntza ados jartzeko da

2009, Bilboko Udala

Bilaketa